Detenen un veí de Rubí i clausuren l’associació cannàbica que presidia per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir el dimecres 13 de desembre un home de 30 anys, veí de Rubí i president d’una associació cannàbica, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues. Els agents van tenir coneixement que a l’associació cannàbica, ubicada a la localitat de Rubí, s’estava realitzant venda de substàncies estupefaents pel consum extern al local d’aquesta associació, la qual cosa no està permesa per la legislació vigent.

Immediatament es va establir un dispositiu durant els darrers mesos que va permetre confirmar que la finalitat real d’aquesta associació era la venda i substàncies estupefaents amb ànim de lucre i sota la falsa aparença d’un club d’autoconsum. Durant l’entrada i registre del local ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí es van identificar sis persones al seu interior. En aquest registre es van intervenir 6.408 grams de marihuana i 1.038 grams d’haixix, així com bosses de plàstic, dues balances de precisió, 275 euros en efectiu i una defensa elèctrica.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, mentre que la secretaria i la tresorera d’aquesta associació van ser investigades.

Aquesta és la tercera associació cannàbica clausurada a la localitat de Rubí en els darrers dos anys.