Policia Municipal

Detinguda una persona amb una ordre de crida i cerca després d’una alerta per molèsties nocturnes

La Policia Municipal va detenir divendres passat, vora les dotze de la nit, una persona en crida i cerca al barri de la Maurina, arrel de molèsties nocturnes. La intervenció va tenir lloc arrel d’una alerta ciutadana per molèsties veïnals nocturnes. Quan els agents van arribar al lloc, van localitzar un grup de cinc persones, una de les quals en veure’ls va fugir corrents. Després d’una persecució, la dotació va aconseguir interceptar-la comprovant que li constava una ordre de crida i cerca, motiu pel qual va quedar detinguda. A més, va ser denunciada per insultar els agents i causar-los lesions i esgarrapades, així com per tinença d’estupefaents.

14 denúncies per incompliment de les ordenances

Dissabte la Policia va localitzar dos grups de persones causant molèsties en una plaça propera a l’avinguda d’Àngel Sallent. El primer grup, de quatre persones, es trobava consumint begudes no alcohòliques, però en identificar-les, es va comprovar que estaven en possessió de substàncies estupefaents. El segon grup, de cinc persones, estava consumint begudes alcohòliques i embrutant la via pública. Per aquests motius els dos grups van ser denunciats, sent la major part de les 14 denúncies totals per incompliment d’ordenances.

Accident d’un camió tractor

Diumenge la Policia Municipal va intervenir en un accident de trànsit amb un camió tractor implicat. Els agents van rebre l’avís per part d’un requeridor diumenge a les 22.52 h, que els informava que un camió havia col·lidit contra un arbre a l’avinguda de Béjar, a l’alçada amb el carrer Tramuntana. Dues dotacions van arribar al lloc, i van identificar-ne el conductor, que presentava símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol, per la qual cosa ha estat denunciat i s’investiguen les causes de l’accident.