Detingudes quatre persones per un robatori en una casa a Matadepera

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 4 d’octubre dos homes, un de 40 anys i veí de Sabadell i un altre de 30 anys i veí de Terrassa juntament amb dues dones de 43 i 21 anys i veïnes de Terrassa, tots quatre de nacionalitat espanyola, per un delicte de robatori amb força en una casa de Matadepera.

Els fets es van produir sobre les 17.00 del mateix dia quan un testimoni va trucar al número de telèfon 112 per informar que acabava de veure un possible robatori en una casa a Matadepera. Va explicar que havia vist dos homes i una dona que sortien d’una casa després de saltar el mur perimetral, mentre una altra dona esperava fora amb actitud vigilant. Aquestes quatres persones van fugir ràpidament en cotxe.

Amb aquesta informació, diverses patrulles es van adreçar a Matadepera ràpidament i van interceptar les persones que fugien del lloc dels fets. Es va confirmar que havien trencat el vidre d’una finestra de la casa i manipulat la caixa de l’alarma. L’interior del l’immoble estava regirat.

Els agents van detenir el grup com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a habitatge.

En l’escorcoll realitzat al vehicle es van localitzar eines susceptibles de ser utilitzades per forçar les finestres o portes d’accés als habitatges.

Tres de les persones detingudes sumen prop de 50 antecedents per delictes diversos. El dia 5 d’octubre els quatre detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guardia de Terrassa, el qual va decretar ingrés a presó per als dos homes i llibertat amb càrrecs per a les dues dones.