Mossos D'esquadra

Detingudes quatre persones a Terrassa relacionades amb l’assassinat d’un home a Tàrrega al desembre

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes a Terrassa per la seva presumpta relació amb l’assassinat de Joan Anguera, un home de 86 anys que va morir d’un tret quan uns lladres van entrar a casa seva. Era el 17 de desembre i l’home vivia a Tàrrega, juntament amb la seva dona i el seu germà.

Els lladres van accedir forçant una finestra i primer van lligar al germà, després van colpejar la dona. La víctima es va intentar defensar amb una arma. Els agressors van disparar i el van matar.

La Divisió d’Investigació Criminal de la regió de Ponent dels Mossos va obrir una investigació d’aquests fets. Van poder identificar quatre possibles sospitosos i els van posar sota vigilància.

Segons el Caso, durant la matinada d’aquest dimecres, un dels sospitosos ha estat identificat quan passejava per Terrassa perquè figurava com a investigat per un homicidi dolós i ha estat detingut. Això ha provocat que s’hagin detingut els altres tres sospitosos ràpidament per evitar que fugissin.

Les investigacions segueixen obertes i el cas es troba sota secret de sumari. Els detinguts passaran demà a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.