Detingut el propietari d’un bar musical per agredir dos agents de la Policia Municipal

Una dotació de la Policia Municipal va observar, mentre feia servei de patrulla per la ciutat, que un bar musical situat a l’avinguda de Jaume I es trobava en plena activitat a les 4.30 hores de la matinada d’aquest dimecres. Els agents van contactar amb el titular del local, que es trobava a l’interior,i li van requerir en diverses ocasions que havia de tancar l’establiment per trobar-se obert fora de l’horari permès.

El propietari es va negar i es va procedir a redactar la denúncia per l’incompliment de l’ordre d’horaris d’activitats recreatives. Durant l’actuació policial, el titular va insultar i amenaçar els agents fins que va acabar agredint a dos d’ells i va ser detingut per atemptat contra l’autoritat.

Cinquanta-nou noves denúncies per no dur mascareta a la via pública
La Policia Municipal va denunciar 59 persones per no dur posada la mascareta, o no dur-la de forma adient, a la via pública aquest dimarts. La major part de les denúncies van ser interposades al llarg de la tarda. Entre les persones sancionades, hi havia un grup d’11 joves que es trobaven al carrer de Calderón de la Barca a les 16.45 hores i un altre grup de 7 joves que es trobaven al carrer de Tura a les 23.45 hores.