Detingut l’autor de fins a set robatoris amb violència en establiments de Terrassa

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van detenir el diumenge 9 de gener un home de 38 anys com a presumpte autor de set robatoris amb violència i intimidació en establiments de Terrassa.

Els fets es van produir entre els mesos d’agost i desembre de l’any passat. L’arrestat robava sempre en petits comerços que es trobaven oberts. Entrava a l’establiment i, després de fer alguna pregunta al treballador per distreure’l, es dirigia directament a la zona de la caixa enregistradora i treia una arma blanca. En aquell moment, l’home prenia una actitud molt més agressiva i, sense deixar d’assenyalar al treballador amb l’arma, li exigia la recaptació. En alguna ocasió va arribar a agafar el treballador pel coll acostant-li la navalla per intimidar-lo.

La investigació va permetre relacionar tots els fets amb el mateix autor gràcies a diversos indicis i a que la descripció facilitada per les víctimes i les imatges enregistrades coincidien. Un cop identificat, els agents el van localitzar en un carrer de la localitat el passat 9 de gener i el van detenir. Es dona la circumstància que, en el moment de la detenció, l’home duia a sobre la mateixa navalla que havia utilitzat en algun dels fets i vestia peces de roba que també havia utilitzat, com ara el pantaló i les sabatilles esportives.

L’arrestat va passar a disposició judicial l’11 de gener al jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar llibertat amb càrrecs.

En aquestes imatges es pot veure el modus operandi del detingut.