mossos atracador benzineres

Detingut l’autor de set robatoris amb navalla a benzineres del Vallès Occidental i l’Oriental

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el 18 de març un home, de 30 anys, com a presumpte autor de set robatoris amb intimidació en benzineres. Totes elles, concretament, a poblacions del Vallès Oriental i Occidental.

La detenció és resultat d’una investigació oberta a principis de febrer. Es va iniciar després de produir-se una sèrie de robatoris amb intimidació amb un mateix modus operandi. Entre el 12 de febrer i el 13 de març es van cometre set atracaments en benzineres. A Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Polinyà, Canovelles i Sant Cugat del Vallès. I en dues més de Santa Perpètua de la Mogoda.

En tots els casos el lladre sempre hi accedia tapat amb caputxes, gorros o mascaretes per dificultar la identificació. Un cop dins, aleshores intimidava els treballadors amb una navalla. Després sostreia els diners de la caixa enregistradora.

Els investigadors, amb la informació rebuda i el treball policial, van identificar el presumpte autor dels robatoris. El 18 de març es va realitzar la fase final de la investigació amb la detenció del presumpte autor. També una entrada i perquisició al seu domicili. Durant l’escorcoll es van intervenir 11 navalles.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès.

mossos atracador benzineres

[Font imatge: Mossos d’Esquadra]