Detingut un ‘groomer’ que va obtenir imatges íntimes d’una nena de 10 anys de Terrassa

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un groomer que obtenia imatges íntimes d’una nena de 10 anys de Terrassa a través d’una aplicació de contactes per a telèfons mòbils. El detingut, de 21 anys, va contactar amb la nena i es va guanyar la seva confiança perquè li enviés fotografies on sortia despullada. L’aplicació que feia servir el detingut permet contactar amb altres usuaris que es troben a prop geogràficament.

La investigació va començar quan la Unitat d’Investigació Tecnològica de la Policia Nacional va rebre, a través de la Interpol, una denúncia procedent d’una empresa alemana que informava sobre la pressumpta comissió d’un delicte de prostitució i corrupció de menors.

El detingut va contactar amb la víctima i va mantenir diverses conversacions amb ella fins que va aconseguir guanyar-se la seva confiança. En un primer moment ell li va enviar fotografies dels genitals per després demanar-li que ella li fés arribar imatges on sortís despullada, petició a la qual va accedir.

Una vegada localitzat el pressumpte responsable, els agents van registrar el seu domicili i li van incautar el telèfon mòbil. En el dispostiu continuava actiu el perfil des d’on s’havia comunicat amb la víctima. L’home va ser detingut com a pressumpte autor d’un delicte de corrupció i prostitució de menors.