Detingut un home a Terrassa amb una gran quantitat de productes robats a punt per vendre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dijous 7 de maig un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte de receptació i altres conductes afins.

Els agents van rebre l’avís que una parella s’estava cridant en un domicili de Terrassa i que podria tractar-se d’un presumpte cas de violència de gènere. En arribar al lloc, la dona els va explicar que s’havia discutit amb el seu marit i que volia iniciar un procés de separació. Un cop dins de l’habitatge, van buscar l’home per parlar-hi i van veure una habitació plena de dispositius electrònics (televisions, càmeres de fotos, mòbils, tauletes,…) i altres elements repartits per tota la casa.

Després d’aclarir les circumstàncies de la baralla, els Mossos van demanar d’on havia sortit tot el material electrònic i van descobrir que molts dels objectes havien estat robats. Per aquest motiu, l’home va ser detingut en aquell moment i va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.