Detingut un home de 52 anys acusat de robar a l’interior d’un domicili

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa han detingut , el  3 d’abril, un home de 52 anys com a presumpte autor d’un robatori interior de domicili.

Des de feia unes setmanes, a diversos immobles de la ciutat havien aparegut “marcadors”. Es tracta de petites peces de plàstic o cola d’enganxar que fan servir els lladres especialistes d’aquesta temàtica delictiva per controlar rutines dels moradors. La col·laboració ciutadana va ser clau per alertar les patrulles de la zona.

El 30 de març, en el marc de les vacances de Setmana Santa, les víctimes van rebre un avís a través del seu sistema d’alarma domèstic, que els avisava d’una persona a l’interior del seu domicili. En comprovar que el robatori s’havia consumat, van denunciar-ho a la comissaria de Terrassa.

Amb la informació recopilada, agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Terrassa van reconèixer l’autor dels fets com la persona que havia entrat als blocs de pisos i hi havia col·locat “marcadors”.

Una dotació de seguretat ciutadana el va detenir el dia 3 d’abril. El detingut ess troba a la presó després de passar a disposició judicial.

Detingut un home acusat de robar a l'interior d'un domicili