Detingut un lladre a Sant Cugat quan fugia en autobús d’un robatori en una finca de Terrassa

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el 3 d’agost un home de 43 anys i de nacionalitat albanesa per un robatori amb força en una finca del municipi de Terrassa. Els fets van succeir el divendres 3 d’agost, quan agents de seguretat ciutadana de Sant Cugat coordinadament amb la Policia Local de Sant Cugat estaven realitzant un control policial de prevenció per evitar robatoris a domicili a la localitat.

Cap a la 1.30 h un autobús públic es va aturar prop de la rotonda de l’Hospital General de Sant Cugat, on els Mossos estaven realitzant un control. Un dels agents va entrar dins el vehicle per tal de comprovar que tot fos correcte i va veure dues persones amb una actitud sospitosa, ja que es van posar molt nerviosos en veure la policia. Els agents van identificar i escorcollar els dos homes i van localitzar dins la gorra d’un d’ells un gruix de joies d’or i al seu costat hi havia dues bicicletes plegables. Cap dels homes van saber explicar d’on procedien tots aquells objectes.

El conductor de l’autobús va explicar als agents que aquells dos homes havien pujat al vehicle a la localitat de Terrassa, i que hi havia una motxilla que també pertanyia als dos presumptes lladres. Un cop van baixar de l’autobús, els homes van començar a córrer per tal de fugir dels agents, finalment un dels homes va poder fugir, l’altre va ser detingut. Dins la motxilla que els homes havien deixat a l’autobús hi havia diverses peces de roba i sabates per canviar-se, dos tornavisos i un parell de guants.

Els homes van passar a disposició judicial el 4 d’agost i el jutge va ordenar llibertat amb càrrecs. L’operació es manté oberta per tal de localitzar la persona que va fugir i localitzar les víctimes per tal de retornar els objectes sostrets.

Aquesta detenció s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris a l’interior de domicili, i que duen a terme coordinadament els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat.