Detingut un lladre que va robar amb força en 14 establiments comercials de Terrassa

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 20 de juny, un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, com a presumpte autor de catorze robatoris amb força en establiments comercials.

Des del mes d’abril d’enguany, els investigadors havien detectat un seguit de robatoris en establiments comercials de Terrassa, en els quals sempre s’usava el mateix modus operandi.

L’autor accedia als locals sempre en la franja horària compresa entre les 2:00 i les 6:00 de la matinada. En tots els casos, forçava la persiana exterior de l’establiment i l’aixecava uns 20 cm, espai suficient per entrar-hi reptant per terra. La porta interior la forçava, o bé, en els cas que fos de vidre, la trencava amb una pedra. Un cop dins, sostreia els diners de la caixa enregistradora i objectes fàcils de transportar.

Analitzades les dades, els investigadors van identificar una persona que encaixava amb l’autor dels fets. Amb això, es va posar en marxa un dispositiu de localització que va culminar la matinada del dimarts 20 de juny amb la detenció del sospitós quan sortia del seu domicili.

Al detingut se l’acusa de catorze robatoris en força comesos des del mes d’abril en establiments comercials de Terrassa, bàsicament supermercats, bars i forns de pa.

El mateix dimarts es va fer una entrada i registre al domicili de l’arrestat autoritzada per Jutjat d’instrucció núm. 2 de Terrassa. Dins el pis els agents van localitzar nombrosos objectes provinents dels robatoris.

L’arrestat va passar a disposició judicial el 21 de juny davant el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.