Llibertat amb càrrecs per al monitor de patinatge acusat de presumptes abusos a menors

El jutjat de guàrdia de Terrassa ha decidit aquest dissabte al matí deixar en llibertat provisional amb càrrecs l’home arrestat divendres per presumptes abusos sexuals a menors. Es tracta d’un monitor de patinatge artístic que feia classes a diversos clubs de la comarca i hauria comès els abusos a nenes de Terrassa i Vacarisses. El detingut hauria estat col·laborador esporàdic d’un club de patinatge de Terrassa, entitat que el va apartar de forma immediata en ser informats dels fets pels Mossos d’Esquadra. Des del club s’hauria comunicat la decisió a les famílies, que no haurien interposat cap denúncia, segons afirmen des del club.

L’home estarà obligat a presentar-se periòdicament als jutjats i té prohibit el contacte amb les que fins ara eren alumnes seves.

Agents de l’àrea d’investigació dels Mossos d’Esquadra a Terrassa van efectuar divendres la detenció després que les famílies de les víctimes denunciessin el delicte. La investigació es manté encara oberta per esbrinar si hi podrien haver hagut més menors afectades.