Detinguts tres homes per conduir sota els efectes del alcohol al Vallès Occidental

Els mossos d’Esquadra han detingut durant aquest cap de setmana a tres homes que conduïen sota els efectes de l’alcohol. Els incidents van succeir a diferents punts de la comarca.

El primer fet va ocórrer a la C-58 a l’alçada de Sant Quirze. El conductor va donar un resultat de 1,04mg a la prova d’alcoholèmia i es va negar a identificar-se davant dels agents. Per aquest motiu, va ser detingut.

A Barberà del Vallès el mossos van aturar un conductor per practicar-li una prova d’alcoholèmia. L’home es va negar i va dirigir el cotxe cap els agents per escapar del lloc. Finalment, una altra patrulla va aconseguir barrar-li el pas. El conductor donava positiu en consum de cocaïna.

L’última detenció es va fer durant la matinada de dilluns. La policia va rebre un avís per un cotxe que s’havia accidentat contra un fanal de l’enllumenat públic a Castellar del Vallès. El conductor va fugir i els mossos van iniciar la seva recerca. L’home, que mostrava símptomes d’haver consumit alcohol, va ser detingut en una benzinera propera.

Els tres homes passaran a disposició judicial en les pròximes hores.