Detinguts tres veïns de Terrassa que tenien una plantació de marihuana a la Torre de Claramunt

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 16 d’octubre tres homes, d’entre 24 i 35 anys, de nacionalitat dominicana i veïns de Terrassa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta el mes de juny després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa de la urbanització de Les Pinedes d’Armengol, a La Torre de Claramunt (Anoia). Els agents van comprovar que de l’interior de la casa sortia una forta olor de marihuana, que constantment hi havia entrades i sortides de diferents persones i els compressors dels aires condicionats sempre funcionaven.

Després de diverses indagacions, el passat 16 d’octubre els investigadors van fer una entrada i perquisició a la casa. Un cop a l’interior van observar que al primer pis de l’habitatge hi havia tres estances destinades al cultiu de marihuana i a la zona del magatzem també. En total van localitzar 86 plantes de marihuana, tres bosses amb cabdells secs, amb un pes total de 14,99 kg, i una complexa instal·lació amb focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu indoor.

Arran d’això els agents van detenir les tres persones que es trobaven a l’interior de la casa per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. També se’ls va acusar d’un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.

Els detinguts van quedar en llibertat el 17 d’octubre després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest els requereixi.