Deu medalles, botí del CN Terrassa a l’Open Internacional Catalunya de natació

Deu medalles és el botí aconseguit pel CN Terrassa a l’Open Internacional Catalunya de natació, disputat fins aquest diumenge a l’Àrea Olímpica. L’actuació col·lectiva de la delegació egarenca ha permès assolir el cinquè lloc en la classificació per equips.

En la darrera jornada el CN Terrassa ha sumat tres metalls més. En els 100 metres braça masculins, els amfitrions han pujat per partida doble al podi. David Benítez s’ha penjat la plata, just per davant d’Eric Rodelas. L’altra medalla de bronze l’ha aconseguit Ferran Siré en els 200 papallona.

Dissabte l’equip egarenc ja s’havia penjat un or, el de Siré en els 200 metres lliures, i el bronze en el relleu del 4×100 lliures masculins, tot i que divendres va ser la jornada més exitosa amb dos títols. Rodelas es va imposar en els 200 metres braça, mentre que Ferran Siré va vèncer els 400 lliures. Aquesta darrera victòria li va proporcionar el triomf en el 30è Memorial Jaume Cardellach i la millor puntuació per Taula FINA en la categoria masculina.

És el setzè any consecutiu que la competició té lloc a Terrassa. Tot i la pandèmia i el fet de no poder entrar públic per protocol Covid, el club egarenc fa un balanç positiu. La millor puntuació femenina per Taula FINA ha estat per a la nedadora del CN Sant Andreu Lidón Muñoz. De fet el seu equip, amb els 2.672,50 punts, s’ha proclamat campió de Catalunya per clubs, emportant-se el Trofeu Ciutat de Terrassa. CE Mediterrani i CN Mataró l’han acompanyat al podi.

Ferran Siré Open Internacional Catalunya Natació

Ferran Siré i Lidón Muñoz, millors puntuacions per Taula FINA

Cn Terrassa Open Internacional Catalunya Natació 3

El CN Terrassa ha finalitzat cinquè en la classificació per clubs

Cn Sant Andreu Open Internacional Catalunya Natació

El CN Sant Andreu s’ha proclamat campió de Catalunya per equips