El Dia d’Andalusia arriba a Terrassa amb una ofrena floral austera per la pandèmia

El Dia d’Andalusia, que se celebra cada 28 de febrer, s’ha hagut d’adaptar aquest any a les condicions imposades per la pandèmia. La plaça d’Andalusia ha acollit aquest dissabte la tradicional ofrena floral als peus de l’escultura Amalgama, dedicada als terrassencs i terrassenques nascuts a Andalusia.

Mig centenar de persones, la majoria autoritats polítiques i representants de les entitats andaluses de la ciutat, han pogut assistir a un acte que no ha comptat, com és habitual, ni amb música de banda ni amb parlaments.

La resta d’actes, com la Diada de Germanor que se celebrava habitualment el diumenge a la masia Els Bellots, s’ha hagut de suspendre, així com la Fira de Germanor estrenada, amb gran èxit, l’any passat.

L’acte commemoratiu que sí que es farà serà dissabte 6 de març al vespre al Teatre Principal. Serà un acte cultural amb els grups flamencs Munay i Rocío de Rosi, la comparsa del carnaval de Cadis Los Olvidados, l’artista sevillana La Tara i els cantants terrassencs Toni Torres i El Biri.