Bombers Matadepera 1

Dia de dol a Matadepera per la tràgica mort d’una dona a la residència Sagrada Família

L’Ajuntament de Matadepera ha decretat aquest dilluns dia de dol a tot el municipi per la mort aquest diumenge d’una dona a la residència Sagrada Família del Passeig Àngel Guimerà a causa d’un incendi que ha afectat una habitació.

El foc va provocar l’evacuació de diversos residents. Els fets van passar al voltant de les 3 de la matinada de diumenge, quan els Bombers de la Generalitat van ser alertats de l’incendi. Fins al lloc s’hi van desplaçar 14 dotacions dels Bombers, entre les quals 8 ambulàncies del SEM i l’helicòpter medicalitza.

Les causes de l’inici del foc es desconeixen i afectava una habitació d’una àrea de la segona planta on es va localitzar el cos sense vida d’una dona. A 2/4 de 4 es donava el foc per controlat, confinant 8 residents que podien ser evacuats després que finalitzessin les tasques de ventilació.

El Sistema d’Emergències Mèdiques va atendre un total de 14 persones, de les quals 10 residents ho van ser per inhalació de fum: 8 lleus i 2 menys greus que van ser traslladats, un al Consorci de Terrassa i l’altre a Mútua de Terrassa. També va ser atesa una treballadora de la residència i un policia local per inhalació de fum i un bomber per una contusió lleu.

Les banderes dels edificis municipals de Matadepera onejaran avui dilluns a mitja asta. La policia dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de les diligències i de la investigació.

Bombers Matadepera

Bombers Matadepera 1

Fotografies dels Bombers de la Generalitat