Diada castellera de Festa Major de gamma extra

Terrassa ha celebrat aquest diumenge la tradicional diada castellera. Els Minyons de Terrassa han destacat pel 3d10 carregat, el 2d9, el 4d9 i el pilar de 8 final. Semblava que els malves ho tenien tot de cara per poder començar la seva actuació descarregant el 3d10 però el castell ha cedit quan sortien setens. Tot i aquesta caiguda, els Minyons s’han refet ràpidament perquè han aconseguit descarregar el primer gamma extra de la temporada, la torre de 9. També han descarregat el 4d9 i el pilar de 8.

Pel que fa als Castellers de Terrassa han portat a plaça un 4d8 que han hagut de suar però que han carregat i descarregat. A la segona ronda han fet el 2d7 i a la tercera un 7d7 per acabar amb el pilar. Tot i encara no portar castells de nou a plaça, els castellers ho tenen com a objectiu.

La colla convidada d’aquest any ha estat la Jove Xiquets de Tarragona que també ha portat castells de gamma extra com el 5d9 carregat i el 4d9 a la segona i la tercera ronda. Abans els liles ja havien fet el 3d10. Les colles terrassenques han acabat amb els tradicionals pilars a l’Ajuntament de Terrassa.