Dídac Cobacho: “Anem a competir sense cap tipus de pressió, perquè no tenim res a perdre”

Molt a guanyar i poc a perdre. Amb aquest premissa afronta el CN Terrassa el partit d’anada dels quarts de final de l’Euro Cup contra l’OSC Budapest, aquest dimecres a les 9 de la nit a l’Àrea Olímpica. Després de l’eliminació a la Champions, el conjunt de Dídac Cobacho té el repte de competir en una eliminatòria en la qual els hongaresos són els clars favorits.

Ja hi ha un precedent ben recent entre tots dos equips, quan es van enfrontar la temporada passada en la primera fase de la Champions. Un partit que els hongaresos van dominar per 5 a 11.L’OSC Budapest destaca pel seu bloc, ple d’internacionals amb les seves seleccions, i amb dos grans boies, Nemanja Ubovics i Lukas Seman. Però el seu potencial radica especialment en els seus referents en atac, el montenegrí Drasko Brguljan, considerat un dels millors jugadors del món, i el serbi Sava Randelovic.

Evitar que el Budapest marxi ràpidament en el marcador i que imposi el seu joc físic seran dos factors claus en aquest partit. L’objectiu és mantenir viva una eliminatòria que es decidirà el 5 de desembre a la capital hongaresa.