Dídac Cobacho: “El Brescia és el favorit, però competirem amb la màxima il·lusió, la nostra millor arma”

Sense pressió i amb la màxima il•lusió. Així afronta la plantilla del CN Terrassa la tercera fase de la Champions League de waterpolo davant el potent AN Brescia. Passar l’eliminatòria el portaria a la lligueta i, si perdés, aniria directament als quarts de final de l’Euro Cup. Dissabte, a les set de la tarda, els de Dídac Cobacho juguen a Itàlia, mentre que la tornada serà el dimecres 10, a les nou de la nit, a l’Àrea Olímpica.

En el contacte amb la premsa d’aquest dijous, abans de viatjar a terres italianes, el tècnic egarenc creu que haver arribat fins aquí és un premi i trasllada tota la pressió al seu rival.

El Brescia és un dels grans d’Europa. En el seu palmarès destaquen quatre Euro Cup, a més d’una lliga i una copa italiana. És l’alternativa al Pro Recco, el gran dominador. La temporada passada va arribar a la Final Eight i enguany busca acabar entre els quatre millors del continent.

Compta amb un bloc molt compacte i, individualment, destaquen Marco Del Lungo, porter de la selecció italiana, els internacionals Pietro Figlioli i Valentino Gallo, el montenegrí Mladan Janovic i, sobretot, el boia croat Petar Muslim.

En aquesta segona fase de la Champions, els italians s’han passejat en golejar els seus rivals. Sortir de Brescia amb l’eliminatòria oberta serà clau per a la tornada. L’expedició del CN Terrassa partirà aquest divendres al matí cap a terres italianes i ja s’entrenarà a la tarda a l’escenari del partit.