Dídac Cobacho: “És el rival menys conegut, però això és la Champions i hi són els setze millors d’Europa”

L’Àrea Olímpica s’estrena a la Champions League de waterpolo. Aquest dimecres el CN Terrassa farà el debut a la fase de grups davant el Dinamo Tbilisi, a priori el rival de menys entitat del grup “B”. El conjunt georgià ha rebut una wild card per competir entre els 16 millors d’Europa. L’equip de Dídac Cobacho està preparat per afrontar un partit de màxima exigència davant de la seva afició.
El Dinamo Tbilisi és la base de la selecció georgiana, un equip veterà i poderós físicament, que compta amb un boia molt experimentat, l’italià Fabio Baraldi, un defensor de boia corpulent, Marko Jelaca, i un xutador serbi, Boris Vapenski, que és el gran perill des de l’arc. Cobacho té clar que la clau de la victòria passa per mantenir-se fidel al seu estil de joc.

Óscar Aguilar, amb un cop a la mà dreta, és dubte per al debut a la Champions. El partit, que arrencarà a les 20.30h, serà històric per al CN Terrassa, ja que mai l’entitat ha disputat la fase de grups de la màxima competició continental en els seus 87 anys d’història.