Dídac Cobacho: “Estem francament bé, conscients de la gran oportunitat que tenim al davant”

El CN Terrassa té aquesta tarda (18.00h) una cita amb la història. L’equip masculí de waterpolo podria classificar-se per primer cop per a la lligueta de la Champions League, si aconsegueix defensar els tres gols de renda del partit d’anada contra el CSM Digi Oradea, corresponent a la tercera fase de la competició. Recordem que els de Dídac Cobacho van guanyar dissabte per 10 a 7 a l’Àrea Olímpica.

L’equip egarenc, que es troba des de dilluns a terres romaneses per preparar aquest partit, només compta amb la baixa de Víctor Alegre, que segueix el seu procés de recuperació de la lesió que va patir a l’espatlla dreta. “Ens toparem amb un rival molt motivat, atès que l’Oradea està molt interessat en jugar la fase de grups, ja que la lliga romanesa és força fluixa i volen disputar partits d’alt nivell”, explica un Cobacho que afegeix que ” estem francament bé, conscients de la gran oportunitat que tenim al davant”.

L’entrenador del CN Terrassa insisteix en la importància de l’ordre defensiu. “Serà absolutament fonamental. Tot i que dissabte vam encaixar set gols, una xifra raonable, en vam rebre de massa fàcils, especialment en els dos primers quarts. Avui no ens ho podem permetre”. Un altre factor que el tècnic qualifica de cabdal és l’inici de partit. “Hem de sortir completament endollats, amb la mateixa actitud que ens va permetre obrir l’escletxa de tres gols en els darrers minuts del partit d’anada. És cert que tenim un coixí interessant, però, si no surts amb intensitat, el pots perdre de seguida”.

Qui perdi aquesta eliminatòria accedirà directament als quarts de final de l’Euro Cup, la segona competició continental de clubs.

Aquestes fotografies, facilitades pel CN Terrassa, corresponen a les sessions preparatòries al Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu d’Oradea: