Dídac Cobacho: “Les opcions són petites, ja que l’Atlètic-Barceloneta està per damunt nostre”

Final anticipada abans d’hora. Atlètic-Barceloneta i CN Terrassa, primer i segon a la lliga i campió i subcampió respectivament de les últimes competicions del waterpolo estatal, buscaran divendres (13.15h) el passi per a la semifinal de la Copa del Rei que es disputa a les instal•lacions del CN Mataró.

El sorteig va ser capritxós i ha evitat una nova final entre tots dos equips. I més quan la nova reglamentació exclou l’organitzador d’enfrontar-se al primer cap de sèrie. Sobre el paper, els mariners són els clars favorits tant de l’eliminatòria de quarts com de la competició.

El conjunt de Dídac Cobacho, que s’ha entrenat aquesta setmana en piscina descoberta per aclimatar-se a la Copa, és conscient que les opcions de superar l’eliminatòria passen per fer un partit perfecte i esperar algun error del rival.

El guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà en semifinals al vencedor del CN Barcelona – Real Canoe. Per l’altre cantó del quadre, Mediterrani – Sabadell i Mataró – Sant Andreu buscaran un lloc a la final de diumenge.