Dídac Cobacho: “Serà una eliminatòria igualada, però arribem en un bon moment i confio en passar a la final”

CN Terrassa o CN Barcelona. Només un dels dos podrà arribar a la final contra el presumiblement el gran favorit un cop més al títol de lliga, l’Atlètic-Barceloneta. Aquest cap de setmana arrenca l’eliminatòria de les semifinals al millor de tres partits amb el factor piscina en contra per al conjunt de Dídac Cobacho.

Dissabte a les 18.00h toca visitar la Nova Escullera i diumenge, a la mateixa hora, segon enfrontament a l’Àrea Olímpica. Si fos necessari un tercer es jugaria dilluns a tres quarts de nou del vespre també a Barcelona. Tres partits en tres dies en una eliminatòria que es preveu molt equilibrada, d’un gran desgast físic i rigor tàctic, però que la plantilla del CN Terrassa confia en passar.

Els precedents a la lliga són d’empat, amb victòria dels cenebistes a Terrassa i dels egarencs a Barcelona, en dos partits que es van resoldre per un gol en els darrers segons. Tot i que en l’últim enfrontament, la semifinal de la Copa del Rei, els de Víctor González van ser superiors i es van endur el triomf. Això sí, caldrà veure l’estat de forma de Víctor Flores, un dels referents en atac dels barcelonins, que ha estat de baixa les darreres setmanes.

Entrenament d’aquest dijous a l’Àrea Olímpica