Diestre, López, Cuenda i Pastor, del CN Terrassa, convocats amb la selecció catalana infantil de waterpolo

Els waterpolistes del CN Terrassa Pau Diestre, Iker López, Noelia Cuenda i Berta Pastor han estat convocats amb la selecció catalana infantil femenina per participar al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que se celebrarà a Madrid del 22 al 25 de març.

Tant el combinat català masculí com femení estan formats per catorze integrants. Al marge de Diestre i López, han estat elegits per a la selecció masculina Robert López, Jofre Ariño i Marc Frigola (CN Barcelona); Mauricio Lavady i Luca de la Cruz (CN Atlètic-Barceloneta); Hugo Castro (UE Horta); Xavi Teclas (CN Sabadell); David de Requesens (CN Rubí); Mauri Marquès (CN Sant Feliu); Gerard Gil i Sergi Ramon (CN Molins de Rei); i Jan Pérez (CE Mediterrani).

Per la seva banda, a més de Cuenda i Pastor, les escollides per a la selecció femenina són Mariona Viladot, Alba Muñoz i Laia Marsiñach (CE Mediterrani); Nerea Martín i Jana Altisen (CN Atlètic-Barceloneta); Marina Serrano i Mar Carrasco (CN Sabadell); Berta Blanch (CN Mataró); Helena Ruiz (CN Rubí); Mireia Rico (UE Horta); Georgina Bellido (CN Sant Andreu); i Mariona Terré (CN Catalunya).