Diferència de criteri en l’entrada de públic als recintes esportius

Aquest inici de campionat tant a la Tercera Divisió de futbol com a la Divisió d’Honor masculina i femenina de waterpolo és que els partits es jugaran a porta tancada, almenys durant els propers 15 dies.

Tot i que en un principi es donava l’autorització per accedir a les instal·lacions esportives seguint un protocol de mesures d’higiene i de seguretat, les últimes restriccions aprovades pel govern català per contenir la pandèmia les dues properes setmanes comporten que no hi hagi públic als recintes.

Els dos equips egarencs de Tercera començaven fora de casa (el partit del San Cristóbal s’ha ajornat), però la imatge sense gent a la graderia ja es podrà veure aquest dissabte a l’Àrea Olímpica en els partits que jugaran els dos equips de waterpolo del CN Terrassa.

No passa el mateix amb els partits d’àmbit estatal d’hoquei herba. Canal Terrassa s’ha posat en contacte amb alguns clubs egarencs i, de moment, està permesa l’entrada de públic aquest cap de setmana amb aforament controlat i prèvia reserva d’assistència.