Difondre els valors de la pau entre els infants i joves amb un mes d’activitats diverses

La regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional i la BCT Xarxa organitzen per sisè any consecutiu el Mes de la Pau. L’objectiu del cicle és difondre els valors de l’educació per la pau, la solidaritat i el respecte als drets humans i va adreçat, principalment, a un públic infantil mitjançant un concurs de dibuix, tallers i sessions de l’hora del conte.

Una de les activitats més participatives és, precisament, el concurs de dibuix. Aquest any, uns 150 nens i nenes han expressat gràficament el que significa per a ells la pau. Les 18 millores obres (3 de cada biblioteca de la xarxa) es mostren a l’exposició que porta per títol “La Pau és…”. Els premis s’han entregat aquest dilluns a la tarda en un acte que s’ha celebrat a la Biblioteca del Districte 2.

La mostra de dibuixos estarà exposada fins el 23 de març a les biblioteques de la BCT Xarxa. Totes les activitats tenen com a motivació el dia 30 de gener, Dia Escolar de la No Violència i la Pau, que coincideix amb l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi.