Digital Impulse Hub, una aposta publicoprivada per fomentar la transformació digital

Aquest  dijous s’ha presentat a la Llotja de Mar de Barcelona el Digital Impulse Hub (DIH), una aposta fruit de la col·laboració publicoprivada  per al foment de la transformació digital. I és que es tracta d’un projecte estratègica per fomentar la transformació digital, la digitalització de la indústria, el comerç, i el sector públicA més vol fomentar la formació i capacitació digital, el creixement de les start-ups digitals, la innovació i la competitivitat internacional de les Pimes. 

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. L’han acompanyat la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; la regidora de Transparència i Qualitat i Tecnologia, Ona Martínez; i del regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn.

Digital Impulse Hub 7

Jordi Ballart a la presentació del Digital Impulse Hub

Els membres fundadors del DIH són la Cambra de Comerç de Terrassa, el Consell General de Cambres de Catalunya, el Consorci Localret, els ajuntament de Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès, la UOC, la UPC i el CITM. També hi participen empreses i start-ups, coordinades per la Cambra de Comerç.