Dijous comença el Festival TNT amb més espectacles gratuïts i de carrer que mai

Dijous arrenca la dotzena edició del Festival TNT, un certamen que s’ha convertit en una referència de les noves tendències en les arts escèniques. Diversos espais de la ciutat acolliran fins dissabte un total de trenta propostes, de les quals set són espectacles d’estrena absoluta i 2 estrenes internacionals a Espanya –dues produccions franceses d’èxit de públic i crítica, Germinal i Par le temps qui courent…

Companyies com Mos Maiorum, Fundación Agrupación colectiva o El canto de la Cabra; creadors com Ada Vilaró, Rubén Ramos Nogueira, Pere Faura o Diana Gadish són alguns dels artistes convidats aquest any. La programació té dues línies temàtiques diferenciades, relacionades amb els viatges i amb la perspectiva de gènere. Diversos espectacles presentaran problemàtiques comunes des d’una mirada feminista: la cosificació de la dona, la idea de bellesa, de plaer, i l’explotació laboral entre altres.

Un dels objectius del Festival TNT és recolzar la creació contemporània. En aquest sentit s’estrenaran 5 grans coproduccions.

El Festival TNT d’aquest any també inclourà més espectacles de carrer i gratuïts que en cap edició anterior. I per segon any, la música també serà protagonista, amb actuacions no convencionals i avantguardistes.

Per la seva banda, el TNT Kids oferirà quatre actuacions per a tota la família dissabte a la tarda.