Dijous Sant de «Vivència Estàtica» de la processó de l’Encuentro al barri de les Arenes

Dijous Sant atípic per les germandats de la processó de l’Encuentro, que s’acostuma a fer al barri de les Arenes. Un dels actes més destacats de la Setmana Santa egarenca, la processó, s’ha transformat en una “vivència estàtica”: una exposició dels tres passos participants dins de l’església de Santa Maria de les Arenes i una celebració dins del temple, sense poder trepitjar els carrers del barri.

Les figures del Jesús Cautivo, del Jesús Nazareno de Priego i de la Virgen de las Angustias de Nueva Carteya, així com els confrares de les tres germandats, han estat protagonistes d’una celebració presidida per la Santa Creu de Canjáyar i que també ha comptat amb les habituals saetes i cants i amb la música de la Banda de Terrassa. Un acte que ha marcat la que hauria estat la desena edició de la Setmana Santa a Terrassa amb l’esperança de poder tornar a la normalitat l’any que ve.

Després d’un acte conjunt d’inauguració de la “vivència estàtica”, cadascuna de les tres germandats ha tingut el seu propi acte abans de culminar en un últim acte amb el toc de campanes i una projecció amb tres llums làser que simbolitzen cadascun dels passos que participen a la processó.