Dilluns 13, Canal Terrassa i la Ràdio Municipal estrenem temporada

Dilluns 13 de setembre Canal Terrassa i la Ràdio Municipal de Terrassa reprenem l’habitual programació. Després de l’aturada de l’estiu, tant la televisió local com la 95.2 FM estrenem temporada amb un ventall de propostes centrades en el dia a dia de Terrassa.

Precisament l’actualitat de la ciutat continuarà sent pilar de la graella de Canal Terrassa, que dilluns recupera el format habitual dels Informatius migdia i vespre, en directe amb Francesc Novell i Carme Contreras. L’actualitat política local tornarà a ser l’eix del Debat Obert, l’espai que dona veu a portaveus dels grups municipals i que s’emetrà coincidint amb cada ple a l’Ajuntament.

La cultura continuarà ben present a la nostra programació televisiva. Cada divendres, a 2/4 d’11 de la nit, el Cinema Club, amb Ramon Vilajosana, ens farà un repàs a la cartellera que estreni el Cinema Catalunya. I, a partir del 30 de setembre, les propostes teatrals i de les arts escèniques recuperaran el seu espai amb la nova temporada del Teló de Fons, amb Laura Contreras al capdavant.

La Ràdio Municipal, que en breu estrenarà un renovat locutori i que es trasllada temporalment al plató, recuperarà també la programació habitual però amb formats i continguts renovats. No faltaran caps de cartell com el Primera Hora. El programa despertador de Francesc Novell i Oriol Carreras s’allarga i es farà de dilluns a divendres de 2/4 de 9 a les 10h del matí. Qui també continuarà navegant en l’actualitat de Terrassa a través del 95.2 FM serà El Submarí, amb Mariona Tomàs al timó.

Completaran l’oferta d’entreteniment el Jazz Club (dv, 21h), La Nit Estérica (DJ, 21h), l’Àrea de Joc (cada dia, 19h) i les transmissions en directe dels partits del Terrassa FC i el CP San Cristóbal, que ja van arrencar amb l’inici de la lliga.

La Xarxa, també està d’estrena
També ha estrenat programació des de fa una setmana a les ràdios i televisions locals és La Xarxa. Informació, entreteniment i esports centren un ventall de propostes que arrenquen cada dia amb l’informatiu matinal que presenta Thaïs Trujillo.

L’actualitat esportiva cada migdia amb l’En joc, presentat per Joan Garcia, nous formats com el Via 15 o una nova edició cada tarda del magazín Fet a Mida, amb Vanessa Raja i Pere Puig, es completen cada dia a les 7 de la tarda amb el Connecticat, amb Marc Rodríguez, una hora de connexions amb el territori en què no hi faltaran les col·laboracions dels equips de Canal Terrassa.