Dilluns començaran inspeccions a les residències

Aquest dilluns arrencarà un programa d’inspeccions a les residències de gent gran de la ciutat. Ho ha acordat avui el Govern Municipal en la reunió diària del Comitè de Seguiment d’Emergència, a la vegada que s’ha prorrogat el ban d’estat d’emergència que va promulgar l’alcalde Jordi Ballart ara fa quinze dies. Això significa que totes les mesures decretades durant aquest període de confinament continuaran vigents fins a nova ordre.

Les inspeccions a les residències començaran amb un contacte telefònic amb els responsables de cada centre per demanar-los l’accés a les instal·lacions, de manera que, en una primera fase, les inspeccions es faran només a les residències que s’hi avinguin. L’objectiu és compilar tota la informació possible sobre l’estat i necessitats de cada equipament. Paral·lelament, es procedirà a la desinfecció dels espais circumdants de cada residència.

El que ja ha començat avui dissabte és el repartiment urgent de material de protecció per al personal de les residències de gent gran terrassenques. La Policia Municipal ha estat l’encarregada de fer unes entregues que s’aniran completant a mida que hi hagi més existències disponibles.

La resta de mesures aprovades avui dissabte són la suspensió dels cobraments d’abril i maig a les empreses que formen part del Parc Audiovisual de Catalunya, la instal·lació de comptadors provisionals per garantir l’accés de tothom a l’aigua corrent i la difusió de la suspensió indefinida de les zones blaves d’aparcament.