Dilluns comencen les obres de millora de la passarel·la de Les Fonts

El proper dilluns començaran les obres per reformar la passarel·la de Les Fonts. Seran tres mesos de treballs concentrats en l’època de menys afectació per a la ciutadania. I és que es tracta d’un camí molt utilitzat tant per a l’accés a l’estació de FGC com a d’altres vies laterals a la riera.

visita obres carrer del Vent i passera les fonts

El projecte restituirà tot el que estigui malmès de l’estructura, amb problemes de corrosió. També s’aplicaran els tractaments necessaris i es pintarà de nou. A més, es retiraran els llistons de fusta, força malmesos. En el seu lloc, es col·locarà un paviment molt més resistent, més rugós i microperforat per evitar les humitats.

visita obres carrer del Vent i passera les fonts

Mentre durin les obres, s’habilitarà un pas alternatiu pel pont de Mossèn Parramon. El cost de la reforma és de 261.600€.

visita obres carrer del Vent i passera les fonts

I al juliol haurà acabat un altre dels projectes llargament reivindicat pel barri: la urbanització del carrer del Vent, entre Sant Andreu i Simeó Garcia. Les obres per fer-lo més accessible i segur van començar al març i tenen un pressupost de 179.000€. En aquesta via s’han habilitat unes escales i un sistema de recollida d’aigües en diferents trams. També s’ha aixecat un mur i s’hi posaran baranes. A més, al costat hi haurà zona verda i grava reciclada.

visita obres carrer del Vent i passera les fonts

Tots dos projectes compten amb recursos dels fons d’ajuda Next Generation d’accessibilitat.