Dilluns obre el nou aparcament de l’estació Terrassa Nacions Unides

A partir d’aquest dilluns dia 21, els usuaris de l’estació Terrassa Nacions Unides dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) podran aparcar el cotxe en un nou pàrquing soterrat. L’aparcament, de tres plantes, comptarà amb 192 places: 173 per a cotxes (6 de les quals per a persones amb mobilitat reduïda) i 19 per a motos. També disposa de carregadors per a vehicles elèctrics i d’un espai tancat per a bicicletes. Estarà vigilat 24h al dia tots els dies de la setmana.

Els preus per aparcar-hi els han pactat l’Ajuntament, l’Autoritat del Transport Metropolità i els FGC. Per als usuaris del transport públic serà 1’5€ al dia. Els veïns de la zona en podran fer ús per 50€ al mes i els vehicles en rotació pagaran 0’034€ el minut. Aquests preus seran vigents fins almenys el final de 2021. També hi ha prevista la signatura d’un conveni entre FGC i Mútua de Terrassa per promoure l’ús d’aquest aparcament entre els seus treballadors i descongestionar així de vehicles el centre la ciutat aprofitant també la proximitat del pàrquing a les parades d’autobús.

I si l’aparcament entrarà en funcionament aquest dilluns, el dia abans s’activarà una nova funcionalitat tant al web com a l’app dels FGC per conèixer en temps real l’ocupació de les places d’aparcament, tant d’aquest nou pàrquing com de vuit més ubicats en altres parades dels ferrocarrils: Sabadell Nord, Martorell Central, Quatre Camins, Sant Boi, Manresa Alta, Sant Quirze, Les Fonts i Volpelleres. Es dona el cas que l’aparcament de Sabadell Nord també entrarà en funcionament aquest dilluns.