Dilluns tornen a obrir les aules d’estudi en horari nocturn i durant els caps de setmana

El proper dilluns, 21 de maig, la Biblioteca Central (BCT) tornarà a obrir les seves portes en horari nocturn, de dilluns a dissabte, fins al proper 22 de juny. L’Ajuntament vol facilitar així un espai d’estudi als alumnes que ho necessitin, dotant-los dels recursos necessaris per preparar els seus exàmens.

La BCT perllongarà el seu horari habitual tres hores i mitja cada dia, de dilluns a dissabte: de dos quarts de 9 fins a les 12 de la nit. El dissabte al migdia però, de 14h a 16h, l’equipament romandrà tancat. Durant la franja nocturna, la biblioteca farà les funcions d’aula d’estudi i els usuaris disposaran d’una sala amb wifi.

D’altra banda, a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC, al carrer Colom, número 2, també s’obriran aules d’estudi els diumenges, de 10 del matí i fins a la mitjanit. Aquests espais, durant el període d’exàmens del passat desembre, obrien dissabte i diumenge. Ara tornen als orígens amb un sol dia de servei. El calendari serà el mateix que el de la BCT, del 21 de maig al 22 de juny.

A més, i a partir del 4 de juny, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 10 de la nit. En aquest cas, per accedir-hi caldrà presentar el carnet universitari.

El calendaris i els horaris dels dos espais s’han establert a partir de les dates d’exàmens dels centres universitaris i de l’anàlisi conjunta de l’ús d’aquests dos equipaments durant els anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries.