Dimiteix en bloc el Comitè Local del PDeCAT a Terrassa en desacord amb la direcció nacional

El Comitè Local del PDecAT a Terrassa ha dimitit en bloc en sentir-se “decebuts i enganyats“. L’executiva del Partit Demòcrata Europeu Català de Terrassa així ho ha comunicat a la militància en un carta a la qual ha tingut accés Canal Terrassa. Segons el text, han pres la decisió de dimitir de les seves funcions al capdavant del partit i de Terrassa “molt a desgrat i pel descontentament vers la direcció nacional per la manca de comunicació i diàleg cap als associats i la manca, creiem, de transparència i de democràcia, pilars fonamentals a partir dels quals es va crear aquest formació“.

A través del comunicat, afirmen que “no se’ns han escoltat les nostres peticions i que no ens sentim representats ja per aquesta direcció que des del Consell Nacional del passat desembre no ens ha consultat res, no només a nivell de comitès locals sinó que tampoc als associats“. Afegeixen que “el desembre es va acordar transitar cap a Junts per Catalunya, veient que aquesta transició no ha estat possible i que tampoc se’ns ha preguntat res sobre els acords o no acords, hem decidit que no fem cap servei a l’associat i per això hem pres la decisió de la dimissió“. Aquesta “manca de comunicacions i de transparència” hauria precipitat la decisió del comitè local, presa, diuen, “per coherència amb els nostres ideals i per la impossibilitat de portar a terme la funció per la qual ens vau escollir ara farà 4 anys“.

Lamenten que “des de la Direcció Nacional no se’ns ha fet arribar cap proposta, ni cap elecció i creiem que la proposta presentada i retirada posteriorment per la comissió escollida a tal efecte era la correcte“.  Conclouen amb un taxatiu “ens sentim decebuts i enganyats per aquesta Direcció Nacional i per això la nostra decisió“.

Tot i la dimissió, asseguren que continuaran treballant “per la llibertat dels nostres presos i exiliats i per aconseguir la independència de Catalunya“.