Dinar Mitja Marató

Dinar d’agraïment de la Mitja Marató de Terrassa a patrocinadors i col·laboradors

Les instal·lacions del CD Terrassa ha estat l’escenari escollit per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) per celebrar aquest divendres el dinar de germanor d’agraïment a patrocinadors i col·laboradors de la 23a Toyota Mitja Marató Internacional de Terrassa i 17a Cursa Santi Centelles. Una trobada tradicional, però que no s’havia pogut celebrar els darrers dos anys per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. Durant el dinar s’ha projectat el reportatge elaborat per Canal Terrassa.

Després del dinar hi ha hagut el capítol d’agraïments. El president de l’AEMMT, David Otero, ha lliurat un record al fins ara director del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Carles Sánchez, pel seu suport al llarg d’aquests anys. Mercè Rosich, presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, ha inaugurat els parlaments davant dels assistents assenyalant que “la Mitja és un clar exemple de mobilització ciutadana. Tant organització com patrocinadors han fet una gran feina i esperem que la següent edició tingui tant o més èxit”. Lluïsa Melgares, tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, ha representat el consistori municipal. “Terrassa no s’entendria sense esdeveniments com la Mitja o la Cursa de les Dones. Esperem seguir tenint més curses referents per seguir projectant la ciutat”.

Finalment Rafael Morillo, vicepresident de l’AEMMT, ha tancat els parlaments dibuixant l’etapa de la Mitja de Terrassa els últims dos anys. “L’edició del 2021 va ser virtual i la del 2022 vem superar totes les dificultats que se’ns va presentar amb les restriccions per la pandèmia. Això és fruit de l’entusiasme de l’equip de la Mitja i que posteriorment hem sabut traslladar a col·laboradors i patrocinadors. I seguirem millorant, perquè s’ha incorporat a l’equip de gestio gent molt professional. Ens seguirem esforçant per a la propera edició”.