Dinosaurs Tour desembarca aquest cap de setmana a Terrassa

Dinosaurs Tour, la considerada major exposició itinerant de dinosaures animatrónics visitarà Terrassa el proper 24 d’abril. Es podrà veure en una gran carpa instal·lada al costat del Parc Vallès, fins al 2 de maig.

Aquesta mostra internacional que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real i animatróniques, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures.

Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosauris, Espinosauri, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d’altres. A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la forma de vida d’aquesta fauna prehistòrica i “hi haurà sorpreses”, expliquen des de l’organització.

Per fer la exposició “més impactant i real” es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta època.

Per fer l’esdeveniment més segur, les entrades s’hauran de comprar per internet clicant aquí. Les visites es faran en torns i l’aforament serà limitat.