«Dinosaurs Tour» omple el Parc Vallès de dinosaures

Triceràtops, velociràptors, pterodàctils, diplodocus i, també, tiranosaures rex. No és el Parc Juràssic, sinó el Parc Vallès. Aquests dies s’hi poden trobar més de trenta dinosaures dins de l’exposició Dinosaurs Tour, una mostra itinerant que ara visita Terrassa.

La mostra, que s’ha instal·lat en una carpa a l’aparcament exterior, a l’avinguda del Tèxtil, inclou 32 figures de dinosaures a mida real, la gran majoria, a més, animats.

Les figures dels dinosaures estan acompanyades d’un panell amb explicacions de cadascuna de les espècies, com l’era en què van viure, la seva dieta o els llocs on s’han trobat els seus fòssils. A més, també s’hi pot visualitzar un documental sobre dinosaures i es pot jugar en un sorral a desenterrar fòssils. Una aposta atractiva per als més petits i que està tenint una bona acollida.

Dinosaurs Tour és una exposició itinerant, que ha recorregut ja països com Itàlia, Alemanya, Polònia o França. A Terrassa s’hi estarà fins el diumenge 2 de maig i les entrades tenen un preu de 9 euros per persona.