Dinou medalles i segona posició per al CN Terrassa al Campionat de Catalunya

Excel·lent collita del CN Terrassa al Campionat de Catalunya Absolut Open de natació, que ha finalitzat diumenge a l’Àrea Olímpica. L’equip s’ha penjat 19 medalles en les tres jornades de competició.
La millor jornada ha estat la de dissabte. A les cinc medalles del primer dia, el CN Terrassa n’ha obtingut 8 més. Albert Puig, que no va competir en les finals de divendres, s’ha emportat el triomf als 50 metres esquena. La segona victòria de la delegació local ha arribat de la mà de Lautaro Rodríguez, als 100 metres lliures. Puig també ha pujat al podi als 50 braça, quan ha compartit la plata amb el seu company d’equip, David Benítez, marcant el mateix temps. Els altres dos metalls en proves individuals han estat els bronzes de Cintia Álvarez, en 50 esquena, i de Carla Campo, en 200 metres papallona. També han pujat al tercer graó del podi els dos relleus egarencs del 4 per 200 lliures.

El CN Terrassa ha completat el seu botí amb 6 medalles més en la jornada de diumenge. Albert Puig ha estat el gran protagonista amb un doble títol, al imposar-se als 100 esquena i als 50 metres papallona. En aquesta última prova, Esnaider Rey ha estat bronze. El relleu masculí del 4 per 100 metres estils ha proporcionat la tercera victòria de la jornada. Cintia Álvarez s’ha penjat la plata als 100 metres esquena, mateix metall per al relleu femení del 4 per 100 estils.

L’excel·lent paper del CN Terrassa, reflectida també amb 31 places de finalista A, l’ha permès assolir el segon lloc en la classificació per equips amb 2.522 punts, un dels grans objectius que s’havia marcat el club. La victòria ha recaigut en el CN Sant Andreu, mentre que el CN Sabadell ha completat el podi.L’altra bona notícia ha arribat de la mà de Sarai Gascón, que també participa en aquest campionat amb el CN Terrassa. L’egarenca ha aconseguit aquest matí la mínima en 100 metres papallona S9 per al Campionat del Món de Natació Adaptada, que se celebrarà aquest proper estiu a Ciutat de Mèxic.