Dinou medalles per al CN Terrassa al XVII Torneig Social – V Trofeu Hirota de Karate

El CN Terrassa va aconseguir dinou medalles (sis d’or, quatre de plata i nou de bronze) en el XVII Torneig Social – V Trofeu Hirota de karate que va organitzar diumenge passat. La competició va aplegar 133 participants d’un total de vuit clubs. Al marge dels karateques de la casa, van competir representants del Sant Jordi Gym de Terrassa; del Karate Acció Sant Martí i Karate Club Hirota, ambdós de Barcelona; del Gimnàs Marín de Cerdanyola; del Fudoshin Dojo de Girona; del Shito-Ryu de Castelló; i del Karate Ashyura d’Olot. El torneig es va desenvolupar en les modalitats de kata i kumite per equips.

El club va penjar-se l’or en kata aleví amb l’equip format per Iona López, Hugo Díaz i Pau Ruiz; en kata infantil, amb el conjunt integrat per Laia Gorres, Melinda Rodríguez i Llum Jiménez; i en kata juvenil, amb Ylenia Navarrete, Albert Clares i Paula Lorenzo com a protagonistes. Així mateix, Marc Rojas, Albert Clares i Ylenia Navarrete van vèncer en kumite juvenil, a l’igual que Maria Estrella, Carlos Molina i Jordi Estany en kumite cadet. El darrer triomf va arribar en kumite open individual femení de la mà d’Andrea Blanco.

Més metalls

Igualment, els karateques locals van sumar quatre medalles de plata, dues d’elles en la modalitat de kata. En kata aleví, Iván Oliva, Jan Pérez i Núria Hernández van pujar al segon graó del podi, mateix mèrit que van aconseguir Laura Roca, Maria Estrella i Míriam Perea en kata cadet. Les altres dues plates van correspondre a Laia Gorres, Melinda Rodríguez i Ester Sánchez en kumite infantil, i a Alba Sánchez en kumite open individual femení.

Finalment, el CN Terrassa va acumular nou medalles de bronze, tres de les quals en la modalitat de kata. Izan de Miguel, Pol Sucías i Jad Al Fayed van ser tercers en kata infantil, mateixa fita que van assolir Paula Bailón, Roc Peñarroya i Ester Sánchez en kata juvenil, i Jordi Estany, Pol Frade, Carlos Molina i Alba Sánchez en kata cadet. Al seu torn, els equips formats per Paula Bailón, Roc Peñarroya i Paula Lorenzo i per Marc Delgado, Xavi Salvador i Llum Jiménez van obtenir el bronze en kumite infantil. També van pujar al tercer graó del podi José Hernández, Joana Camps i Arnau Jiménez en kumite juvenil; Míriam Perea, Laura Roca i José Hernández en kumite cadet; i els conjunts integrats per Pol Frade, Carlos Germán, Jordi Estany i Andrea Blanco, i per Víctor Galán, Álex Delgado i Carles Passarell en kumite sènior.