Disponible en pre-venda el primer llibre de Josep Rull: ‘1 dia d’octubre i 2 poemes. Quan l’esperança venç la por’

L’exconseller terrassenc Josep Rull ha anunciat avui al seu perfil de Twitter que ja està disponible el llibre que ha escrit a la presó. Es diu ‘1 dia d’octubre i 2 poemes. Quan l’esperança venç la por’. Degut a les circumstàncies actuals, només es pot trobar en règim de pre-venda a @obrimllibreries@libelistacat  i altres webs.

El polític convida a tothom a regalar-lo per Sant Jordi, tot i que calgui esperar per tenir-lo en format físic, quan la situació provocada per la Covid 19 s’hagi normalitzat i es pugui adquirir a les llibreries.

Rull ho ha anunciat el mateix dia que estava prevista la presentació de l’obra a Terrassa, amb la presència de Vicenç Villatoro, autor del pròleg.

Es tracta del primer llibre del terrassenc Josep Rull, condemnat a 10 anys i mig de presó per sedició. Serà possible gràcies al segell editorial de Sant Cugat, Símbol Editors. Els seus responsables han dit que es tracta d’un llibre que és “com ell: optimista i determinat, coratjós i emotiu, poètic i rigorós, tendre i generós, i sobretot vital”.

Tot i que és la primera obra publicada per Rull, la relació de l’exconseller amb el món editorial no és nova: ha estat membre del consell editorial de Dèria Editors i d’Els Llibres de Neopàtria.