Dissabte arranca una nova campanya de Tardor de cuina i bolets Terrassa 2023

Des d’aquest divendres i fins al 19 de novembre se celebra la campanya de Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa. Una proposta tant per al turisme intern com per al de fora que inclou les Jornades Gastronòmiques que arriben a la 25a edició. La XVII Fira del Bolet es farà dissabte dia 4 de novembre a l’entorn del Mercat de Sant Pere.

A les Jornades Gastronòmiques hi participen 15 restaurants de la ciutat que ofereixen tapes i menús amb els productes de proximitat de temporada. Plats com la croqueta de trinxat de la Cerdanya, del bar Zurito, o el filet de porc amb puré de moniato i allioli de codonys, del gastrobar Syrah, han estat l’avançada, aquest dimecres a la Casa Museu Alegre, de l’oferta gastronòmica que els restaurants locals han preparat per aquesta tardor.

Com cada any la Fira del Bolet s’instal·larà als voltants del Mercat de Sant Pere amb parades de productes artesanals i de tardor, propostes gastronòmiques i activitats familiars durant tot el dia. I per arrodonir la jornada, a patir de les cinc de la tarda es farà el Segon Tast de Vins a la Rambla Nord, davant del Museu, una iniciativa que impulsa la bodega Tecavins.