Cartell Jornades Escolars Ciclisme 2023

Dissabte arrenca una nova edició de la lliga escolar de ciclisme

El dissabte 18 de febrer arrenca la lliga escolar de ciclisme que per quart any consecutiu organitzen l‘Escola de Ciclisme Vallès i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT), amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme.

Es tracta d’una cita esportiva que en els darrers anys ha tingut cada vegada més participants. Aquest any, com a novetat, comptarà amb les col·laboracions de T’Aigua, Aigua Municipal de Terrassa i Llet Nostra, que aportaran uns detalls per tots els participants.

En aquestes trobades podran participar tots els nens i nenes d’entre 5 a 16 anys. Estan organitzades dins els Jocs Esportius i van dirigides principalment a nois i noies en l’àmbit escolar, perquè coneguin aquest esport i de manera especial la BTT. El més important és aconseguir la màxima participació  sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècnique, i que gaudeixin sempre d’unes activitats confeccionades amb criteris lúdics i formatius.

La lliga escolar consisteix en 3 trobades de ciclisme al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa en horari de tarda (de 16 a 18 hores ) per afavorir la participació d’esportistes. Les altres dues seran el 18 de març i el 15 d’abril.

Cartell Jornades Escolars Ciclisme 2023