Dissabte comença la temporada de bany a les quatre piscines municipals

El dissabte 22 de juny començarà la temporada bany a les quatre piscines municipals: La Maurina, Sant Llorenç, Les Arenes i Vallparadís. Obriran de dilluns a diumenge de 10.30 a 19.30h. Com a novetat principal, aquest any les persones que disposin d’un abonament de piscina descoberta o multiesport podran accedir indistintament a qualsevol de les quatre piscines.

Aquest any també es mantenen els dos dies reservats per al bany nudista. Seran els dies abans de l’inici de la temporada i després de la seva clausura: el 21 de juny i el 2 de setembre. Aquests dies s’hi podrà accedir amb qualsevol de les modalitats d’accés.

S’hauran de respectar totes les normes d’ús excepte, és clar, la de roba de bany.

També, com en altres temporades, les quatre piscines municipals acolliran festes d’inflables el dia 1 de setembre d’11 a 14h. Aquesta activitat programada està dirigida a infants i adults i oferirà música, entreteniment i diversió amb tobogans, camins d’aigua i diversos infalbles. Estarà controlada en tot moment per monitors i socorristes.

La tramitació de carnets per als abonaments de la Piscina Municipal de Vallaparadís va començar el 27 de maig i s’ha de realitzar a les taquilles de la piscina.