Dissabte Es Farà La Mostra Dels Tallers De Teatre De L'embarral Al Coro Vell

Dissabte es farà la mostra dels tallers de teatre de L’Embarral al Coro Vell

Aquesta setmana es faran les mostres de final de curs on dels tallers de teatre de L’Embarral al Coro Vell. Els alumnes oferiran un tastet del treball fet durant el curs. El grup de petits ho han fet aquest dimecres. En canvi el grup de joves actuaran dissabte a les 12h. El plat fort però serà dissabte a les 20h quan els adults ens mostraran un procés creatiu que han estat treballant durant tot el curs. Des d’octubre de 2021 L’Embarral realitza tallers de teatre al Coro Vell, amb grup de petits, joves i adults.

A partir del vincle sorgit entre les participants del grup d’adults i de les seves vivències personals sobre  la maternitat, la família o el masclisme, han aconseguit teixir una obra coral. Cada personatge, doncs,  pren protagonisme per explicar la seva història. Amb l’ajuda de la directora i pedagoga, Alba Valldaura, han aconseguit donar sentit i coherència a les intuicions, les anècdotes i les experiències de cadascú.

L’obra que han creat a escriptura ‘El joc de les cadires‘. És un text breu, creat des de zero, que agafa força a l’escenari gràcies a la gestualitat, a la música i al bon humor. Un àpat familiar aparentment normal serà el fil conductor de situacions rocambolesques, que faran fluctuar el públic entre la rialla i la indignació.

Dissabte Es Farà La Mostra Dels Tallers De Teatre De L'embarral Al Coro Vell

L’entrada és lliure i en el cas del grup d’adults es farà una taquilla inversa.

L’Alba Valldaura és la directora i pedagoga dels tallers amb col·laboracions de professionals externs com Ivan Giménez i Trinitat Soler.

Notícia relacionada