Dissabte es tornaran a obrir els parcs de Sant Jordi, Desinfecció, Depuradora i jardins de la Casa Alegre

A l’espera de saber si, tal i com proposa la Generalitat, Terrassa seguirà dilluns a la fase 0 o en canvi passarà a la fase 1, l’Ajuntament ha afegit un pas més en aquest procés de desconfinament. A partir de dissabte obriran tres parcs públics de la ciutat: el parc de Sant Jordi, el parc de la Desinfecció, el parc de la Depuradora i els Jardins de la Casa Alegre. Tots quatre espais es mantenien tancats des del passat 16 de març, quan va entrar en vigor el decret d’alarma.

El govern municipal ha pres aquesta mesures atès la fase de desescalada en què ens trobem i que es permet l’activitat física a l’aire lliure per franges horàries i grups d’edat. El consistori, però, insisteix en la necessitat de continuar actuant amb la màxima responsabilitat i precaució, complint les normes i prenent les mesures adequades per a preservar la salut de tothom.


Petició de Ballart al Ministeri de Treball en relació als ERTO
D’altra banda l’Ajuntament està rebent nombroses reclamacions relacionades amb informació insuficient, errors i endarreriments en els ERTO, que afecten a nombroses persones i famílies. És per això que farà una petició al Ministeri de Treball i Economia Social perquè agilitzi aquests tràmits. L’alcalde plantejarà aquesta qüestió en una carta que adreçarà directament a la ministra Yolanda Díaz.