Oda Al (des)amor

 Dissabte la Sala Crespi es va omplir amb ‘ODA AL (DES)AMOR’

El  dissabte passat, 26 de novembre, es va estrenar ODA AL (DES)AMOR a la Sala Crespi. Es tracta d’un duet musical format pels terrassencs Marc Baltà, actor, cantant i poeta, i Arnau Ferrer, compositor, arranjador i pianista. És, doncs  un espectacle músico-poètic d’autor en format acústic.

El muntatge presenta els clars i obscurs de l’experiència d’estimar o desestimar algú a partir d’experiències biogràfiques dels dos autors. Els dos artistes van apostar per un format de concert que també fusionava elements teatrals i literaris.

Tot plegat es duu a terme a través d’un recull de peces musicals que mesclen els diferents gèneres musicals que inspiren als dos intèrprets, com ara l’indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical.

L’espectacle va ser una de les apostes de la Sala Crespi per programar propostes externes i obrir-se a nous públics. Aquest espectacle havia de formar part del FestiVIU, una jornada d’espectacles musicals i educatius organitzat per la productora d’audiocontes Conte Viu, que finalment es va haver d’ajornar per causes externes. Malgrat tot, ODA AL (DES)AMOR es va poder estrenar.

Està previst que ‘espectacle torni a programar-se a la mateixa sala en uns mesos.