Disset persones ateses per l’incendi d’un pis del carrer Santa Cecília

Un total de 17 persones han resultat afectades en l’incendi que s’ha declarat aquesta passada nit de dimarts en un habitatge del carrer Santa Cecília, al barri de Ca n’Anglada.

Ha estat poc abans de les 11 de la nit quan els bombers han rebut l’avís del foc que s’havia declarat en el primer pis d’un bloc de set plantes en el carrer Santa Cecília, número 206.

L’actuació dels bombers per apagar el foc ha estat ràpida, en concret un quart d’hora. El foc s’hauria originat en un televisor situat a l’interior d’una habitació que ha quedat totalment destruïda per les flames.

Un total de 4 dotacions dels bombers de la Generalitat han participat en les taques d’extinció amb la participació també de vuit ambulàncies del SEM per atendre els ferits.

Com a conseqüència del fum, un total de 17 veïns han resultats afectats, dels quals 4 eren menors. D’aquests 17, onze han estat traslladats a Mútua i Hospital de Terrassa, dels quals 8 presentaven un estat menys greus i 3 lleus per la inhalació de fum.

El pis ha quedat del tot inhabitable, mentre que la resta de veïns del bloc han pogut tornar a casa seva. Ara tècnics municipals s’encarregaran de revisar l’estructura de l’habitatge afectat per determinar si els seus ocupants poden tornar-hi.